duminică, 28 august 2011

Jos capitalismul, sus tinerii!!!

Jos capitalismul imbuibarii clasei politice impaunate cu protipendatele mass-media si afacerilor, vipurilor si comisionarilor, elitelor de servitute secreta si dezmostenire a tinerilor! Ridicati stindardul de putere a tineretii purificatoare! Instaurati Republica Tinerilor, urmariti tot ce este avere desantata (furata), prindeti tot ce este posesor (hot) al acestor cutremuratoare anomizari survenite din leapsa cu democratia, arestati orice clovn datator din moara stricata a gurii politice, pe oricare preumblator public cu ursul inselaciunii si cerselii votului, toate cocotele astea masculine si toti barbatusii cu fuste sa ramana, pe vecie, stampilati cu singura prezumtie care li se cuvine: aceea de vinovatie. Pentru ca unde-ar putea fi tara voastra, dragi tineri, daca nu ciopartita in conturile destrabalarii lor de-a puterea mangaiata pe cucuiele internationalizarii?! Fiti tineri de gasca si incetati sa mai purtati crucea prapadului sub chitaielile lor elitiste! Fiindca, intr-o tara carabanita in intregime, numai tineretea a mai ramas intreaga la cap si a ei sa fie puterea! Au umplut puscariile cu tinerii aflati la inceputul vietii, ba pentru ca au furat un codru de paine sau au cantat prea tare cantece de dragoste normala la imbratisare, ba fiindca au tulburat linistea bordelurilor lor publice, spargand geamurile si distrugand acumularile perverse. Dar sa schimbam Codul Penal pana in praselele adevarului: daca nu are latura obiectiva a unui impact socio-uman grav si nu e comisa cu violenta, prima fapta din viata unui tanar de pana la 20 de ani sa nu constituie infractiune, ci doar o greseala, cercetarea si judecarea acesteia fiind aceleasi, doar ca pedeapsa va exclude privarea de libertate. Sa nu se mai ingroape vietile tinere si sa se fabrice monstrii! Ce-ai facut tu, democratie turbata, pentru tineri, de te grabesti sa-i incarcerezi cu tot cu idealuri de viata, de ce ti-e o teama ancestrala de ei, cum iti permiti sa-i condamni pentru pubertate?!  Asadar, distrugeti-i (insa doar prin excluderea de la orice fel de putere) si saraciti-i (pana la statutul anterior parvenirilor democratice) ! Iar voi, tineri, imbogatiti-va deodata cu tara voastra, duceti hat' de departe acest leitmotiv: ''jos tot ce a fost-aceasta daramare este purificarea!''. Suntem doar in mileniul 3, arborati bratele energice de activitate si imbratisari procreatoare de copilarie si tinerete!


luni, 15 august 2011

Tatuajele permanente de viitor!

Tinerii din Romania avertizeaza alogena clasa fara bacalaureat politic autohton si, totodata, prin intermediul formidabilului serviciu secret de pe internet, pe cea a finantelor mondiale, ca se declara imuna la orice noua facatura politica interna, nemaiacceptand vreo minciuna de construire a dezastrului lor premeditat astfel. Tinerii vor numai o punere in practica a doctrinei de viata proprie, singura in masura sa asigure, implicit, o traire decenta a tuturor generatiilor contemporane puterii de tinerete. Sa-i privim cum isi poarta, cu mandrie, tatuajele permanente de viitor si cum mustesc de vointa indestructibila. Politicienii n-au inteles nimic si se ingrozesc ca sondajele reale le arata esecul total al democratiei perverse. Bazinul electoral al acestei clase de expirare politica se rezuma la disperarea cumpararii schiloade a unor voturi intimidate, dar a vazut ceva tinerii intimidati de pantecele lor inbuibate?! O, voi, domni imbatati de amorul lugubru si de-a crimelor spaima, ati vazut ceva mai ingrozitor decat fata tinerilor cand se pastreaza tot calma?! Si doar tinerii mai cred doar intr-un Dumnezeu Etern de Tanar, precum perpetua transformare universala este o mereu si altfel de tinerete infinita... Dar adio, nebunilor! Urmeaza o noua oranduire a societatii. Prin reforma democratiei, la instaurarea dreptatii suverane, catre faurirea idealului suprem de pamantenesc al tinerilor: Militant-Profesionalismul. Tinerii la putere- si punctum!

sâmbătă, 6 august 2011

Bacalaureatul de viata

                         Bacalaureatul de viata

In vara asta, clasa politica i-a mintit pe tineri ca n-ar fi trecut de examenul fara de care orice vis al devenirii lor se pierdea in fumul apasator al deznadejdii... Si ca nici n-ar merita, considerandu-i asa, ca un procent in erata ! Ca ei sunt de vina pentru acest esec al invatamantului autohtonizat si reautohtonizat politic. Astfel ca tinerii s-au pomenit cu hodoronc-troncul de note razbunator de politice - cam in functie de cum se nimereste coloratura scolii, localitatii, judetului si a oamenilor cu functia de conducere a acestora...
Si nimeni nu s-a deranjat sa se gandeasca la trairile acestor plapande idealuri infiripate, nimeni nu s-a ridicat de la belsugul imbuibarilor politice si sa se ingrozeasca de dramele sigilate in reactoarele de singuratate a unor suflete fara-de-bacalaureatul instituirii tidulei democratice catre nicaieri. Intreaga clasa politica a atator 20 de ani de pierdere a vremurilor de cladire trainica se afla, de-acum, si pe campul de imberegatire pe afacerile superioare ale invatamantului, blocand, pana li s-or potrivi conturile mai bine, nevinovate poteci de adolescentina speranta - suavi pasi retezati de dintii de lacomie ai fierestreelor politice.
Dar, tineri, voi stiati ca nu puteti fi invinsi cu varful bont al armei bacalaureatului politic?! Ca nu aveti dreptul sa le faceti pe placul gestului extrem, ca ati trecut - cu totii si brio - examenul acestui examen si ca sunteti studentii eminenti ai Facultatii de Ganduri ?! V-au vanat, dar ati invins fara putinta de tagada - v-au umilit, insa ati iesit mai puternici ca niciodata, cei mai puternici, coplesitor, incredibil, alarmant de puternici - incat veti insemna pieirea clasei lor nebacalaureatizate si politicii lor criminale.
 Pe rabojul de viata al anului 2011, tinerii isi vor scrie fericirea retrasa pe la subtiorii povestilor de dragoste fara bacalaureat...