duminică, 25 septembrie 2011

Li se pregateste ceva: Ghidul tinerilor la putere !

   Statele lumii oranduite capitalisto-democratic se afla intr-un faliment definitiv si pe care cu greu sunt nevoite sa=l recunoasca. Fondurile bunului-mers al societatilor inca mai sunt administrate prin furt al descreierarii politice.. Clasa democratiilor a rapus traiul cotidian al cetatenilor.Dimpreuna cu tot ce inseamna scena publica de influenta, se urmatoreste ca tocmai tinerii nevinovati si demni in varstelor lor de viitor sa fie injugati la mocirla saraciei mostenite.Pentru ei, batalioanele tinerilor sunt bune doar la razboaiele pe secatuirile democratice, numai la job-ul de-a sapa in piatra seaca a parjolului premeditat, la uriasul efort al vesnicelor reconstruiri de care sa beneficieze - la timpul oportun al lafairilor botezate exil - exact odraslele invadatorilor de azi.
    Nu, tata, schimbam vremurile ! Nu intelegeti ca tinerii vor rasturna intreaga scena de benchetuiala publica si o vor angaja in minele cu galerii stapanite si in campul de dare pe brazda muncii ?
   Drapelul acestei inregimentari fericite a tinerilor va sa aibe culoare de alb si un drum trasat nepereche; imnurile lor vor rasuna progresiv; Conferintele tinerilor vor zgudui tara si-o vor scutura de poamele stricate ale politicii de minciuna autocrata; vor fi 7 zile  in care va somam de pe-acum sa fiti pregatiti sa cedati tinerilor puterea in stat: fara revolutii pagubitoare, fara isterii sociale, ci cu speranta de iertare fata de apasarea vointei de nestramutat a dreptului tineretii lor carmuitoare...
    Lumea se va curata in fiecare ograda nationala a tineretii.Si nu vom accepta sa fie bani mai putini: ori retrocedati miliardele de miliarde transnational-virtuale si poreclite ca datorii suverane, ori se va trage o linie a rasparului pe drumul reconvertirii proprietatii apropriate privat-democratic !
    Tinere, spune si gastii tale ca vin timpurile imputernicirii si va veti institui salariul de drept pe economia facuta cu haituirea tuturor claselor autolustrate politic ! .

luni, 19 septembrie 2011

Caderea capitalismului cu chip cioplit democratic

   
 Dintr-un intotdeauna modern de ulterior, oamenii au tot cazut in sclavia capitalului - stiut fiind ca banul distribuit la bunul plac al daunatorilor politici nu poate decat sa imparta lumea intr-o gasca de asupritori si cohortele de asupriti sub parghiile ghimpate ale democratiei. Capitalul invadator a ras, rand pe rand, bogatiile nationale ale planetei, a acumulat averi urias de iresponsabil administrate, a reusit sa ne pacaleasca prin hartiutele colorate ale neproductivitatii sale si sa-si satisfaca pofta mondiala a acapararii, trezindu-se, mai gaunos ca oricand, ca nu mai are pe spezele cui sa se lafaiasca.
      Imperialismul capitalismului este, prin firea urateniei sale morale, necrutator cu viitorul tau, tinere, fiindca doar tu ramai veritabilul exponent al acestui timp mereu mai compromis ! Tu ramai dezmostenitul tuturor vremurilor; tineretea ta a dat tributul de sange al razboaielor inventate de secaturile banilor zbarciti de perversitatea provenientei, dar de ce sa tot ingaduim ca tinerii sa fie abandonati pe plantatiile lacomiei raufacatoare ?!
    Cat dinspre aceasta parte a lumii mai reci la un odinioara de creier politic, tinerii au scapat de o sclavie ideologica - reala, dar mult mai suportabila dacat degradarea umana prin amoralitatea imperialismului absolut imoral - intr-o sclavie de tip innebunitor, ca o pravalire concomitenta peste trup, minte si suflet ratacitoare. Si nu mai e scapare, doar daca se intampla ceva, insa mai curand decat va regiza tocmai acest capital satanist.
    Dar - la loc comanda minciunilor democratice; jos capitalismul cu chip cioplit - pana la radierea lui din temeliile perverse ale politicii ! Sa cadem de acord ca tinerii care au razbit peste mocirla acestor vremuri sa devina pilonii de instituire a unei oranduiri in numele de prezent al viitorului ! Doar ei vor sa aiba puterea morala  de a consacra imperiul demnitatii profesionale a tineretii...
   Tineri ai lumii intregi, de maine veti vedea cum se intampla ceea ce ati pus la cale inca de ieri - totul e ca si astazi sa ramaneti fericit de indragostiti de prezent !

luni, 5 septembrie 2011

Funerariul invatamantului

    Bac-ul 2011 a reliefat si incompatibilitatea dintre generatiile de viitor ale tinerilor si alesii expirati ai guvernarilor, oricare ar fi ei ! Politica nebuna a democratiei scoate tampitii la guvernare, sa-i batjocoreasca pe tinerii elevi si studenti. Putregaiul coruptiei face subiecte prin care sa le arate tinerilor ca nu-l pot alunga din salaslurile bugetivore. Plang strunele trairilor adolescentine, cate o primavara de viata cade rapusa din pomul laudat al abrutizarii capitaliste si, la televizoare, se toarna cimentuirea vorbariei nepasatoare.
       Ce sa invete tinerii, secaturilor blestemate?! Cum casunati cu balele conturilor nesatule peste tara lor, cum va napustiti cu incaierarea sa hacuiti aurul Rosiei Montana si sa lasati in paragina prezentului de capatuiala tocmai incomensurabila rezerva de aur diamantin ce s-a retras in formele de relief viitor ale sufletelor lor inca prea biciuite? Pai, bogatia asta nepieritoare nu poate fi exploatata cu cianura voastra de inima!
        S-au ales apele felului de-a fi perena trairea: de-o parte, nebunii nesatui ai politicii cu pumnalele investitiilor, batalioane de tineri care se incoloneaza in forma numaidecata a unui stat viitor, de cealalta parte. Si de azi, doar cu causuri ale gandului pur mai poate sa fie atins filonul de aur insufletit al tinerilor. Nu uitati ca voi roditi in generatii, nu potaile astea politice!
         A, se fandosesc cu puterea de-a va tranti la bac? Trantiti-i si voi cu teapa votului si luati-le puterea.!