sâmbătă, 29 septembrie 2012

Atmosfera tinerilor şi democraţia poluantă


A fost o lungă vară a tăcerii cuvântătoare… Şi cuprinsă de vâlvătăile creierelor înfierbântate politic. Dar, după deceniile de simţire, percepţie şi, chiar, înţelegere, s-a arătat pricina dezgolită de orice urmă de incertitudine: Ţara are grumazul zimbric făcut praf şi pulbere, partidele politice sunt rotative anticetăţeneşti, iar politicienii – nişte derbedei nespălaţi de apele deratizatoare ale istoriei naţionale.
Ziua de mâine a viitorului se prefigurează a fi un jug de oţel pentru tinerii care parcă n-ar avea vreme să decidă cum sunt de asasinaţi cu sărăcirea metodică a otravei democraţiei imperialiste. Copiii de nicăieri se nasc spre niciunde, fiind însemnaţi cu fierul înroşit de sângele demiurgic cu care vor plăti datoria extern de trădătoare, o demenţială falimentare a statului odinioară orânduit, cum-necum !
Numai printr-o orânduire a reclădirii degrabă se vor sparge niturile oţelite ale jugului cu care apasă îndatorarea premeditată. Naţiuni de generaţii ale tinerilor atâtor popoare trebuie s-o apuce pe drumul anihilării matematice a clasei politice de dezmăţ intern. E necesară o înregimentare a gândurilor şi faptelor de concordanţă continuă, ambiţia excluderii oricărei dezertări şi victoria va veni !
Reforma Democraţiei orice-ar fi le trebuie tinerilor ! Republicile autonome ale Tinerilor vor arunca în moarte clinică statele pervertit de sistematizate în amoralitate a năravurilor învechite politic. Nu mai donaţi sângele profesionalismului vostru străbătător doar pentru a putea ei să  revigoreze închisorile în care vă aruncă de pe băncile începutului de viaţă, luaţi-le tubul de oxigen care însemnaţi, lăsaţi-i în atmosfera democraţiei lor irespirabile şi clădiţi-vă un stat al vostru !  
Tineri, voi sunteţi singura putere în stat, restul e numai teama de voi !