sâmbătă, 4 februarie 2017

S-a inversat lupta de clasa: corporatismul haituieste popoarele!


Ofensiva e totala. Capitalul devorator nu accepta ca guvernele sa picure cate ceva si in farfuriutele a tot mai multi copii sarmani ai democratiei expirat de dominatoare. Daca nu incuviintezi sa fii talharit de buna-voie, o fac prin logistica violenta a muschilor de bani, ocupandu-ti orasele si facandu-ti praf economia. S-au naravit sa-i rogi, tot tu, sa te jecmaneasca pacificator. Nu e vina zecile de mii de romani care protesteaza de bine ce le e, ei sunt prinsi in chingile unui inimaginabil santaj social, fiind mintiti ca se incearca alungarea capitalului strain si se vor intoarce la viata plina de privatiunile de care sufera conationalii lor, or’, de unde atata solidaritate – sistematic distrusa in cei 12 ani de cotropire desantata si incaierare sociala?! Asa ca hai sa-i intelegem cumva, dar atata rugaminte avem: sa nu mai peroreze despre demnitate si principii, cum ca hrrr (plin de atitudine civica), cum ca mrrr (daca vrei sa-ti cresti si tu copiii intr-o minima umanizare sociala)! Asadar, nu dam, nicicand, vina pe cei care ocupa, seara de seara, pietele oraselor unei Patrii coborate in berna stomacala instituita de acest Ev mediu al democratiei inchizatoare.
E vorba numai de butoanele corporatismului dement de nesatul ce e! De o “sub-inteles” de iresponsabila sfasiere a patriilor, de manipularea santajista si care va trebui sa devina, degraba, infractiune prevazuta de codurile modernizatoare ale mileniului III. De partea populatiei, a carei subzistenta depinde doar de eventuale guvernari mai umane, nu ramane, cu adevarat, nimeni! Cine asteapta ceva de la forurile occidentale este un mare natang, devreme ce toamai de acolo vine nebunia. Establishment-ul mimeaza informarile doldora de ingrijorare reciproca, dar totul constituie doar drumuri costisitoare ale paraciosilor neamului – desfatand urechile lupului cu gura flamand si inuman deschisa catre cei fara de aparare.


Corporatismul s-a inarmat cu o diabolica lupta de clasa inversa celei propuse de comunismul depasit! Este un singur lucru de facut: sa le batem obrazul cu un civilizat de mahnit Protest mustrator al biberoanelor goale (asa sa se scrie istoria in care va ramane cu aceasta denumire!), ratacind pe la portile multinationalelor. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu