vineri, 1 decembrie 2017

#1Decembrie 2017 a devenit ziua paralela cu statul national


Mi-e dor sa fi fost, in oricare zi am alege sa fie, Ziua Nationala a Romaniei, a romanilor intr-un stat al lor, national! A fost odata, demult nu mai e! Ati vazut cumva defiland undeva clase si grupuri de copii, formatii ale elevilor si detasamente de studenti, batalioane de adolescentina ucenicie si armatele tinerilor fauritori ?! Nu veti vedea asta niciodata intr-un stat paralel, inarmat pana-n coltii institutiilor de forta sfredelitoare cu care tot izgoneste aceste gasti cu uniforme periculoase de idealuri umane si nationale. Si chiar daca le-ar veni populismul unor astfel de defilari, totuna va fi! De fapt, e vorba de o efectiva democratie paralela cu interesul national, un fel de oranduire cum am avut de cele mai multe ori: nu al romanilor a fost statul hacuit monarhic, nici cel cu sangele stors de comunismul sovietic, nici aceasta democratie expirata nu poate reprezenta un real stat al romanilor…Civilizatia occidentala e una, sistemul toparlanesc al democratiei cu care partea ei de imperialism capitalistoid ne jefuieste e alta!

Multi se intreaba, pe buna dreptate doar dinspre partea tinerilor, ce-avem de ni se intampla mereu numai asa, de ce, iata, altii (poate mai putin insemnati, priceputi, merituosi) se descurca mai demn, au realizari, devin radicali daca le sunt violate onoarea, mandria, sufletul ?! Fiindca ne-am invatat cu tradarea si devenim capabili sa-i si respectam pe tradatorii care ne vand ca la talcioc, care isi tot umfla conturile si cefele elitiste cu peroratii despre singurul viitor al copiilor nostrii, garantandu-ni-l chiar ei si in numele celor ce-i platesc! E atat de simplu pentru a intelege cu totii, dintr-odata! Din pacate pentru copiii, adolescentii si tinerii carora nu stiu cum sa fac sa le povestesc ce tara frumoasa ar putea avea ei, cu puterea lor frumos de infloritoare si daca ar reusi sa scape de manipularile generatiilor stricate de atata imbatranire la puterea care ne-a secat Patria, va fi prea dificil sa darame statul paralel, cel pus sa pazeasca democratia pervertita si care isi aroga dreptul imoralitatii de a-i organiza, tocmai el, pe tineri (?!). La urma-urmei, e treaba fiecaruia cum stie sa fie de liber.
Insa de #1 Decembrie, imi permit sa sarbatoresc divulgand, in eter, ca democratia nereformat de expirata ne falsifica, zi de zi, testamentul national dintre generatii: Nu ne putem desmosteni singuri copiii de Tara lor, doar ei au drept de proprietate asupra Patriei asa cum a fost ?! La multi ani tanara si frumoasa printesa, la umar idealurile - tinere print !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu