sâmbătă, 16 decembrie 2017

#TineriiLaPutere! nu dau Republica pentru un cal!

Pentru ca e iarasi decembrie dintre ani si vom adauga inca un an la poveste, pentru ca se va fi incheiat o era cu plecarea fostului rege al Romaniei unificate si sfartecate dupa bunul plac imperialist, pentru ca mai vedem tineretea in voia ei buna si colindatoare pe strazi, dar mai ales pentru ca…Ne amagim. Se vede ca ne place. Adoram si sa fim amagiti, o, da! Ne dam in vant dupa ralierea cu orice “curent” fabricat in culisele informatiilor dominatoare, ne fandosim ca suntem de aceeasi parte a baricadei cu potentii zilelor pe care ei binevoiesc sa ni le amarasca democratic. Am devenit pleava luata de vantul inselaciunii. Picam toate examenele nationale, pana cand e nevoie ca o mana strabatatoare sa ne salveze pe marginea de demnitate a prapastiei, de cate un om providential si pe care, bineinteles, il vom omori la indemnul celor care ne tot iubesc… Asta e istoria noastra, vesnicilor subjugati s-a ajuns sa li se inoculeze searbada impresie ca sunt liberi. Si da, se spune, din talcul manipularii, ca oamenii au nevoie de idoli – desi unul ca mine nu intelege de ce! Asa ca ni se si servesc idolii, care-i problema?! De aproape 30 de ani ni se darama tara instrainata definitiv. Cohortele de secaturi ale propagandei democratice sesizeaza prapadul si, pentru atunci cand minciuna se va sfarsi, nu-si imagineaza ce-ar putea fi pus in loc, cu ce s-ar mai putea duce de nas poporul.
Sunt atat de goi acesti oameni prinsi in gasti de tot soiul diversiunii, incat nu-ti vine sa crezi cine ne-a hotarat atata timp vietile, cui am fost in stare sa le dam viitorul copiilor pe mana! Iar azi, cand vorbele lor jefuitoare de tara se lovesc de pereti, au intrat in trepidatie: “daca li se nazare astora reintoarcerea la comunism, daca vine, asa, o laba de urs peste Evropa si-o prinde pe nepregatitelea, tocmai cand infuleca, si ea, ce-a mai biruit de pe solurile si subsolurile “eliberate” de ceausism?! Doar ca nu revine niciun comunism, fie vorba intre noi, oameni cu scaun la cap si care dorm fara de frici. Agitatorii astia simt ca nu mai au forta sa-si prezerve viitorul conturilor obeze, vad cum tinerii fara de seaman nici nu ia seama la elitistii etilisti ai neamului, vad ca bataielile lor culturale / memorative au devenit incompatibile cu judecatile de valoare ale acestor generatii, ca semetia tineretii nu cunoaste ce-i aceea inferioritate, nefiind deloc impresionata de balivernele lor diversioniste.
Tinerii stiu, cu simturile unui evident bun-simt, ca fiecare om trebuie, daca tot aduceti vorba asta, sa se configureze ca idol intre camarazii de suferinta si ideal, ei stiu ca mormintele celor ce nu jefuiesc sunt saracacioase si ca in unele nestiute sunt pravaliti, de multe ori, marii oameni care au preferat sa le consolideze celor ce vor urma fie Patria din Ceruri (Isus Cristos), fie Patria de pe Pamant. #Tinerii raman printii si printesele care sa domneasca peste Republica Tineretii! Gandul lor este departe de voi, spre acolo unde scrasnetul de roti franate brusc si neaparat in statia metroului a frant aripile de zbor al unei inimi nepieritor de visatoare, spre atunci cand tineretea tocmai ce si-a pierdut o printesa atat de nevinovat de frumoasa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu