sâmbătă, 31 martie 2018

#StatulAsasin

E prea limpede ce se intampla, ca sa n-o spunem cu o raspicare ce se va auzi, din pacate, intr-un doar candva de prea-tarziu: s-a instaurat #StatulDemocratieiAsasine! Fibra #TineretiiSuverane a fost diluata, cu o nebuna inconstienta guvernamentala, pana la aruncarea totala a batalioanelor de tineri in malaxorul otravirii cu droguri, boli fabricate, informatii manipulate, prozelitismul violentei, nebuniei cotidiene a capitalului, prim-planului crimei inexplicabile…si, mai ales, pravalirea viitorului, sperantei, telurilor sau a iubirii la rangul derizoriu al buticariei de azi - pe maine! Nimic durabil, totul fiind o loterie masluita in nenoroc al tanarului simplu de viu… Democratia mult prea pervers de Apusa si-a schinjuit mintile cotropitoare gasind ca doar in atmosfera libertinajului instituit cu atata “nepasare generoasa” poate fi otravita, definitiv,eterna #TinereteInflorita a Omenirii !  Cine poate rezista la o asa de subversiva asasinare?!
Lasati sub o totala nesupraveghere statala sa petreaca vietile fragililor ani intr-o perfida piata a drogurilor, crimelor, decaderii si non-valorii, tinerilor li se mai si reproseaza faptul ca au cazut prada acestor flageluri ! Maini dedate la intunericul conturilor le ofera acestor ingenui copii tot felul de moarte ambalata in culorile Iudei, iar statul doarme pe el! Viitorul a fost smuls din orice ecuatie, iar proiectele individuale se lovesc de zidurile depresiv de inalte ale acestor misterios de nevazute gulaguri capitaliste. Departe de orice minima anvergura ideologica, reprezentantii religiosi se rezuma la circareala ecumenica, mintile oamenilor fiind tintuite in aceste chingi propuse cu o jalnica emfaza, dar care sa le asigure veniturile si chiolhanele pentru care au inventat (de ex.) si mizeria cu jertfirea mieilor care abia de apuca sa vada o campie de bucurii! (nu e nimeni absurd, dar de ce abia-nascutii miei, ce-aveti cu iezii povestilor cu copii?!). Poate ca tinerii vor invata ca e o masura universala in toate si se vor detasa de aceste astfel de nimicuri instaurate doar in folosul tuturor nulitatilor nesatule…Insa, azi si acum, cine-i mai poate salva, daca nu tot doar ei insisi - cu forta aceea pe care nimeni n-o va putea banui la adevarata ei visare!
Eliberati-va din inchisorile democratiei perfide si traiti-va singura viata pe care o puteti respira! Nu va mai lasati ucisi de toti nemaisatuii zilelor noastre si nu va mai risipiti mintile cuprinse de disperare: #TineriiLaPutere reprezinta singura cadenta de #Ideal, la plecarea in acest mars triumfal puteti sa cantati si pe acorduri de injuraturi, dar asteptati-va la bataliile unui razboi cumplit de a fi pierdut, insa credeti ca veti instaura atmosfera vindecatoare a unui salut de nemaitrecut: #Erdeneo!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu