duminică, 13 mai 2018

#DemocrațiaCenzitară (#Ambasadă a României la București!)

 Până să mutăm ambasada de la Tel Aviv, la Ierusalim, cetățenii români și investitorii interni au nevoie ca statul lor să-și deschidă o ambasadă la București! Fiindcă ei nu se mai simt reprezentați de o țară de care a mai rămas doar denumirea de fapt, interesul de drept suferind transferul fraudulos către orice entitate din exterior. Orice creștere economică și oricare decizie fiscală sunt concentrate în conturile capitalului transnational, acolo își produc efectele dezvoltării. Aici, ne alegem numai cu o relativă ocupare a brațelor și a inteligențelor asuprite  de muncă ! Mai ales tinerii sunt cei care respiră tot mai greu aerul unei desconsiderări colosale. Iată cum nepăsarea și batjocura efectivă cu care sunt tratați tinerii au trecut la un „next level”: votul cenzitar – idee căreia interesele multinational de imperialiste îi dau târcoale demult. #DemocrațiaCenzitară este următorul și ultimul nivel al acestei orânduiri profund expirate – până vor apărea spiritele care să recunoască, instantaneu, că #ReformaDemocrației către #NoiOrizonturi devine o stringență salutară a Omenirii.
Capitalul ale cărui investiții sunt, mai degrabă, virtuale, dar care se lăbărțează în profituri cu o conglomerare doldora de materială, este îngrozit de forța incomensurabilă a unui alt tip de #capital, unul al intelegenței naturale a tinerilor, posesorii unui de neînvins #capital spiritual, unul debordând de efervescență, aproape imposibil de umilit în continuare, deschis spre cu totul alte și #noi orizonturi! În plan intern, un jalnic cetepist a fost cel ales să sondeze terenul cenzurării votului tinerilor care, oricum, sunt departe de acest astfel de joculeț de-a democrația mimată. Însă târcoala asta stârnită de fripturiștii ale căror conturi multinaționale au devenit de-a dreptul constipate de peșcheșurile celor aproape 30 de ani de inutilitate analitico – asociată este, în fapt, o încercare frustrată de sfârtecare a viitorului, o minare a Omenirii ce va urma otrăvirii premeditate de aceste grupuri criminale organizate pe minciuni democratice și în scopul săvârșirii infracțiunii decisive de genocid…Probabil că despre bacalaureatul trădării intestinale vorbește domnul CenzitarTudorPopesc-ul, ce-ar fi, apatrizi de analiză transfrontalieră, să le luați și cetățenia, cu sau fără de bacalaureat ! Dar cum ai putut să te bagi până și la așa ceva, simți, cumva, că timpul de ros și de stors se comprimă?! Însă, prea-îndrăgite ifose etilisto – elitiste și stimabile existențe contrafăcute, tinerii nu pot și nu vor mai fi, niciodată, cenzurați, destinul lor este cel al #TinerilorLaPutere și eu chiar mă rog să trăiți până veți suferi această formidabilă acuratețe a devenirii umane, una care nu vă va lua dreptul de a vota, a gândi, a spune, însă obligându-vă la dreptul de a fi drept!
Pe lângă ei (nicidecum „în comparație”), voi faceți exact cât două cepe comuniste degerate de travestirea la capitalismul de care nu vă mai săturați să-l stoarceți cu datul din gura trădării prin care copiii și tinerii Planetei sunt tot mai vitregiți. Și nu că tinerii nu v-ar respecta opiniile, dar sunt siderați de felul în care constituiți o „definiție a nesătuilor”!  #TineriiLa Putere, acesta este un adevărat #BacalaureatDeViață pe care voi nu-l veți trece nicicând, #atențiune-atențiune, ați rămas la stadiul de prefacere în fripturiștii celor ce vă nedreptățesc tinerii concetățeni! Și n-ai vrea ca doar dumneata, domnule #vot cenzitar, să-ți exercitezi dreptul acela expirat de veninul unei urâte îmbătrîniri ?! A propos, #TineriiLa Putere constituie prin ei, înșiși, #AmbasadeleSalvgardăriiViitorului!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu