sâmbătă, 16 iunie 2012

Next Romania

   Omenirea este intr-o falie a cotiturii implacabile. Democratia propovaduita s-a dovedit a fi un tertip inimaginabil. Aceasta prea-invechita oranduire de acaparare dementiala a finantelor gafaie de naravuri imbatranite si a devenit de-a dreptul incompatibila cu pasul efervescent al tinerilor. Discriminarea lor este totala, exploatandu-li-se inteligenta si profesionalismul fata de care corporatiile de panda imperialista se impauneaza ca dupa acte de caritate. 
   O-ho, dar vedem cum copiii sunt infometatii planetei, tinerii sunt incolonatii in armata de invinsi a somerilor, neavand nici o sansa a varstei de punere a bazelor de viata. Cloaca politica poarta, cand isi face socotelile, o dezgustatoare linguseala  la adresa tinerilor, prefacandu-se in imbuibarea de a-i proteja. 
   Numai ca tinerii au o induiosatoare demnitate si semetie a varstei, ei nu primesc malversatiunile milei politice, vor doar sacralitatea dreptului de a izbandi. Ne confruntam cu o dezmembrare democratica a omenirii, numai ca tinerii vor salva omenirea. Guvernarile democratiei au o teama cronica de aceste siluete ale viitorului si numai prin organizarea in Detasamente (ONG-uri) locale, tinerii s-ar mai putea infatisa ca o forta compacta.
   Next level: Tinerii la Putere!