duminică, 22 mai 2011

1 Mai degraba

                                     
Veniti sa-i salutam pe tinerii imbracati in buchete personalizate cu 1 Mai degraba! Doar ei stiu ca aceasta e cea mai frumoasa pereche zi-noapte dintre toate cele mai frumoasele zile ale celor mai frumosi ani ai unor cele mai predestinat de frumoase vieti... neingenuncheate de clasa politica.
Si cum pot sa ramana niste formidabile respiratii! Curg rauri-rauri spre o Mare cu Vama Veche a dreptatii lor nepereche, cara spre munti toata vlaga revoltele, s-o intinda intr-o poienita de dragoste, s-au ascuns peste tot in florile fructifere ale timpului si nu-i poti intalni decat daca ai sti sa-i asculti cu respectul cuvenit ingandurarilor adanci pe care si le sterg cu palma privirii.
Sa fiti voi insiva, asta - da, fericire! Pe umerii vostri s-a aburcat un ditamai statul asistat, ultimul refugiu al capuselor democratice. Scuturati-va de balaurica diformitatea cu gatlejuri politico-afaceristo-mediatice, fie de-ar fi sa nici n-o mai avem!
Natiunea tinerilor ramane cu Tara! Oricum, alegem sa fim doar cetateni ai Vietii... pana la Reforma Democratiei intr-o Tanara Romanie cu putere antistres.

Un comentariu:

  1. Tanar inseamna sa ai spiritul formidabil al trairii in cumsecadenia de speranta a prezentului prins de ancorele infipte in aripile unor zile de maine. Si cat mesteresti la luntrea de viata pe care sa-ti stii in siguranta materiala copiii, tot tanar ramai. Dar acum puteti fi mai tineri decat oricare dintre invingatori...

    RăspundețiȘtergere