sâmbătă, 4 iunie 2011

Opozitia Natiunii Tinerilor

                        Marea Opozitie a Natiunii Tinerilor

Democratia este doar proliferarea bunului-plac, asa-zisele lor reforme raman zaharelul tragerii de timp, numai reforma democratiei ar fi sfarsitul lumii lor, fiindca asta inseamna o numaidecata alta generatie racordata la tineretea de statuare a succedarii vremurilor.
O asa prefacatorie politica modiala si sa nu existe vreo farama de opozitie ?! Fara rezistenta cuiva pierim matematic, iar pieirea este, intai de toate, individual - familiala. Salvarea se infiripa dinspre cei tineri, cei care pot simti tinereste si al caror spirit sa ne aeriseasca tara pana in placa tectonica a prezentului uzurpat.
Va fi o Mare Opozitie a Natiunii Tinerilor ! Apropiati-va, asociati-va, dialogati-va ideile si uniti-va protestele, fiti doar bussines-ul vostru - nicidecum seva de sange cu care talharirea politica a partidelor se impopotaneaza cu membri ei tineri, redusi la lipirea afiselor! Treziti-va si formati ceea ce este cel mai simplu de faurit, si anume afacerea voastra cu propriul prezent: puterea executiva a civismului salutar.
Pun pariu ca puterea tineretii vine ca untdelemnul la comanda societatii. Ar mai fi timp si pentru 2012... Luati fraiele alimentare ale acestui tip de stat dezalimentat, aplicati o corectie maiestuasa acestor capuse programate genetic si subnutriti-le !
Puneti mana dreptatii voastre pe tara ! Intocmiti - le cazierul politic, confiscati-le averile si lustrati-i din viata publica !  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu