miercuri, 23 ianuarie 2019

#TineriiLaPutere schimbă Lumea!

Tinerii nu girează prin votul lor așa-zisa democrație a unui așa de expirat sistem rotativ de PutereOcultă! Tinerețea a fost târâtă în sclavie, grandioaselor configurări ale viitorului li se cere, imperativ, să lustruiască pingelele occidentalizate prin năravul de a intra în bordelurile pe ale căror liste politice se izmenesc la alegeri. Numai că ancorată, indextructibil, și la acel an important (1859) al multimilenarei istorii a poporului său, #România2019 va fi primenită de măreția #GenerationExist care va alege să mai rămână, încă, pe #BaricadelePăcii. Și s-ar putea ca tinerii chiar să-și și ia, cumva, #Țara înapoi! Iar până atunci, decretează: „Nu ne murdărim mâinile pentru nicio momâie la Cotroceni, nici pentru liota de gargaragii la Bruxelles! Statul modern pe care-l vom înfăptui se va circumscrie adevăratei civilizații care impune brațe nervoase de tărie și cu care să izbești instantaneu (de ex.) în corupția cursului euro și a ROBOR, #TânaraRomânie nu-și va lăsa cetățenii să trăiască măcelăriți de otrava asta nici o zi în plus (???) și doar pentru profiturile odios de corporatiste!”.
Așa că votați-vă între voi până ce n-o să mai rămână vreunul! Toți dintr-o aceeași stirpe! Toți contra Patriei – fiecare în felul imposturii simbriei lui, sau și al rudimentarității! Existențe nefaste, spirite cumplite, nefericite ieșiri din minți, pagube de dreapta sau de stânga, plăgi pe capul generațiilor ce vin! 


În zilele oricăror alegeri (și de oriunde) tinerii protestează cu răni adânci ale gândurilor...Și-au pierdut vremea cu tot genul de nulități care tot n-au mai aflat că tinerețea e prima și ultima dintre redutele demnității! Vreți voturi, `ai?! Ia mai tot cântați voi pe la mesele alea străine de #SpațiulNatal! Noi suntem #TineriiLaPutere și nu votăm, atât de liberi vrem să fim!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu