miercuri, 6 februarie 2019

Ocultismul emanaților: de la #Revoluție, la #Colectiv

Cu fiecare „emanat” vitaminizat cu ifose de prezidențiabil, România se afundă din ce în ce mai dureros de ireversibil! Sangvinarul încălecat pe umerii zdrobiți ai revoluției cu care a lovit statul are, din noiembrie 2015, un urmaș pe măsura violenței capitalului de legalizare a orânduirii unui stat asasinat #Colectiv. Pleiada de monștri ai democrației expirate prin ei înșiși se victimizează cu lăcrimări pofticioase la vremurile predicării capitalului demiurg și alinierii populației pe singura cale de acces spre definitiva pierzanie! Cu toții au năruit lumea – dar tot ei acuză: că de ce nu mai putem fi anesteziați cu nătânga răbdare de altădată; sau ce au tinerii de nu se lasă călăriți de toate nulitățile îngreunate de conturile umflate cu îngrășământul minciunii; și că democrația e singurul testament de sclavie viabilă și tocmai fiindcă nu făurim una adevărat de imperialistă ce e, de-aia suferim (nu de o spoliere atât de sănătoasă a țării!), că așa au făcut unii cu mințile rătăcite de jaful fără sfârșit și s-au dedat la un venezuelaism de-au ajuns la fundul sfârșitului - trecând sub o tăcere breaking news bombardamentele de toate soiurile înhăitate, din minutul 1 al nesupunerii, prin cumplitele interese ale imperialismului care dacă dă înapoi e pierdut, protejându-și îndelungul faliment și corporațiile care-l giugiulesc!
Cu alte cuvinte ale traducerii spuselor cu rânjetele televizat de încurajate în spatele rachetelor țintite democratic spre noi: ce v-am sfătuit noi, atât de cumplit de gratis, că v-ați ars dacă nu-i mai adulați pe corporații pe care v-ați prefăcut că-i taxați cu o socialistă (ba chiar comunistă) sminteală, ați văzut ce rău iremediabil fac la buget banii ăia ai lor, de neplătit în plus !?! Așa că de ce n-ar trebui spus că orice momâie închipuită spre Cotroceni are dreptul suprem de a fi luată cu parul incompatibilității cu o asemenea imensă vocație, că inculții președinți / actuali pretendenți ai post-comunismului (de la emanatul #Revoluției, la emanatul #Colectiv) sunt niște atât de oculți, încât ducă-se pe pustii! Și că infantilismul politicienilor pervertiți democratic te poate lăsa oricând fără stat național (dând bir cu fugiții), crezând eu că prezumatul patriotism (și numai el) al informațiilor inteligente - never!

Din aceste asemenea păcate se pare că încă mai e necesar să învederăm, tuturor, că #TineriiLaPutere sunt observatori de acuratețe ai atmosferei internaționale în care aspiră să urce Patria. Adevărata Națiune a Tinerilor deține rezistența murmurului cu cuvintele („...nu vom pleca din Țară!”) înrădăcinate acasă, măreția din tăcerile lor dureroase a deprins, cu mâna angajată pe o #ModernizareContracronometru a României, cel mai democratic de rebel ce e jurământ: „Așa de pașnic să-mi ajut Patria! Servesc o clipă de viitor!”.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu