sâmbătă, 13 martie 2021

Democrația Creației orânduite de Inteligența Universală


Nu există acolo vreo urmă de capital nebun de corporatism acaparator și despotism intestinal de atâta ofertă a cererii, prevalează
doar ruga tăcută a celor aruncați în nevoie și binefacerea curată a oamenilor cu brațe harnice, minți scăpărătoare și inimi înflăcărate astfel! E un fel de tărâm al imanenței fiecăruia și parcă atât de fermecător de încă neexplorat, unul care arde nerăbdarea de a se răzvrăti numaidecât să răsară de-am vrea și…ce poveste pașnică de rebeliune frumoasă a vieții ar fi! O statuare sui generis, Înalturi din care se asigură imunizare la o simplă programare din inimă! Creație a unei Democrații imaterializate în compozitul Pământului în care iată cum a fost de prefăcută de râgâielile după o putere izmenită și acumulările ei genocidar de infracționale!

Deși ea s-ar așterne aici, sau și pe orice planetă suveran de maiestuoasă ar fi (după cum se dăruiește și autonomia spiritului explorator), ca o tulburător de apropiată Uniune Umană dezvoltată prin Schimburile Spirituale care să se realizeze în moneda virtuozității sufletelor decolate, la apelul numărului unic de S.O.S., cu navetele gândurilor dotate cu asemenea altruism de prim-ajutor și care să nu greșească niciodată adresa intervenției salvator de intersectate cu norul ridicat ca un semnal tras pe trăgaciul ultim al durerii! Așa este totul de orânduit prin Inteligența Universală! Numai că, pe aceste artere de conviețuire instituită ca o bună-cuviință vindecătoare, intervine egoismul extra-împământenitei democrații totalitare care deturnează mereu echipajele civilizației – îndreptându-le spre acolo unde membrii speciali ai protipendadei suferă de nazuri perverse, filfizoneală a îndestulării nepăsătoare, ori frică de ziua de…ieri și propagată din pofta nesătulă după înlesnita acaparare de mâine!

Pandemia de putere expirată prozelitează exact în cei care cred că așa ceva seamănă cu aspirații ale inimii și care să-i departajeze în ființări superioare ale oamenilor ce sunt și trăiesc doar pentru a mânca pe oricine… Planul arbitrar de resetare, redresare și reziliență a democrației mondial de sălbăticite hotărăște că 99% din Omenire s-ar hrăni (cum se hrănește) pentru a trăi, restul de 1% să se globalizeze și mai vârtos - pentru a profita unilateral! Așadar, cine să facă ceva din atribuție pe propriul teren, dacă nu doar cei ce, totuși, trăiesc condamnați la un preț derizoriu?!

Ieșiți în scânteia spațiului și cercetați, de acolo, peisajul timpului! Veți vedea cât de mișto vă pricepeți și ce boli guvernatoare ați suferit cu viețile înjosite pe Pământ! Oricine are de scris vreo poveste nenăscuților încă s-o scrie! Vor fi citite în toate limbile de flăcări materne ale focului de tabără a Umanității…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu