duminică, 19 iunie 2011

Capcana cu nationalismul clasei politice migratoare

                                                      Capcana cu nationalismul

Tineretea ramane mintita, batjocorita, incatusata, insa manipulata in esenta trairii ei nu va fi niciodata. Dupa ce i-au fost puse catusele saraciei, tocmai ei, care are nevoie de o civilizatie a minimei si indreptatitei bunastari - mai mult decat oricare dintre categoriile sociale ale natiunii, se incearca acum atragerea tinerilor in capcana nationalismului pervertit in interesul acestei clase politice careia ii curg balele dupa voturile efervescente ale legitimarii. Ratatii politicii nu mai au a se incaiera decat pe voturile apusului de viata si vizeaza, cu obstinatie a puterii, sa-i atraga intr-un joc mizerabil pe cei deposedati de prezent si carora le-au amputat viitorul...
Tinerii sa nu intre in acest joc de glezne cu pieile curgande ale imbatranirii in perversitatea politicii ! Astia v-au vandut cu tot cu tara si azi doresc sa ia si caimacul electoral al incaierarii cetatenilor de alte nationalitati. Sa raspunda cu viata de va fi sa fie tragedia nationala pe care au mangaiat-o pe crestetele coalizarii la puterea mustoasa a jafului scelerat ! Coalitia nationalitatilor politice care mana tara spre un prapad nemaiintalnit se preface, fara sa se certe pe putere, ca nu se nimeresc in granitele judetene ale vanzarii locale, servindu-si, cu reciprocitate, mingi nationaliste saltate la fileul electoral al inca si inca unor duceri de nas preconizate iluzoriu.
Dar s-a terminat!  Nu va curge sangele tinerilor (ca mai intotdeauna in istorie) doar pentru ca va prefaceti voi a inceca sa reparati ceea ce tocmai ati dinamitat, sunteti condamnati sa suferiti o cumplita urgie care a inceput sa se abata asupra voastra cu o razbunator de naturala reglare a echilibrului cosmogonic. Tinerii au un cu totul alt gen de conceptie referitoare la nationalism: nu va fi subjugat viitorul, nu va fi nesocotit dreptul, nu va fi instrainat teritoriul acelei natiuni a tineretii care isi apara, mai inainte de toate si de cruzimea grozava a saraciei, albia sangelui de gradul I al propriei familii, vanate mereu de invazia lacustelor de politica vanzatoare.
Veti pleca in curand si tinerii vor rezolva, pe calea pasnica a dezvoltarii durabile, orice problema nationala. Iar pana isi vor fauri propria scena de ranforsare civica si de armare a puterii societatii lor, bateti-va voi pe pomana aia de voturi mincinoase.
Fir-ati ai lustrației total de teribile si neiertatoare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu