duminică, 25 septembrie 2011

Li se pregateste ceva: Ghidul tinerilor la putere !

   Statele lumii oranduite capitalisto-democratic se afla intr-un faliment definitiv si pe care cu greu sunt nevoite sa=l recunoasca. Fondurile bunului-mers al societatilor inca mai sunt administrate prin furt al descreierarii politice.. Clasa democratiilor a rapus traiul cotidian al cetatenilor.Dimpreuna cu tot ce inseamna scena publica de influenta, se urmatoreste ca tocmai tinerii nevinovati si demni in varstelor lor de viitor sa fie injugati la mocirla saraciei mostenite.Pentru ei, batalioanele tinerilor sunt bune doar la razboaiele pe secatuirile democratice, numai la job-ul de-a sapa in piatra seaca a parjolului premeditat, la uriasul efort al vesnicelor reconstruiri de care sa beneficieze - la timpul oportun al lafairilor botezate exil - exact odraslele invadatorilor de azi.
    Nu, tata, schimbam vremurile ! Nu intelegeti ca tinerii vor rasturna intreaga scena de benchetuiala publica si o vor angaja in minele cu galerii stapanite si in campul de dare pe brazda muncii ?
   Drapelul acestei inregimentari fericite a tinerilor va sa aibe culoare de alb si un drum trasat nepereche; imnurile lor vor rasuna progresiv; Conferintele tinerilor vor zgudui tara si-o vor scutura de poamele stricate ale politicii de minciuna autocrata; vor fi 7 zile  in care va somam de pe-acum sa fiti pregatiti sa cedati tinerilor puterea in stat: fara revolutii pagubitoare, fara isterii sociale, ci cu speranta de iertare fata de apasarea vointei de nestramutat a dreptului tineretii lor carmuitoare...
    Lumea se va curata in fiecare ograda nationala a tineretii.Si nu vom accepta sa fie bani mai putini: ori retrocedati miliardele de miliarde transnational-virtuale si poreclite ca datorii suverane, ori se va trage o linie a rasparului pe drumul reconvertirii proprietatii apropriate privat-democratic !
    Tinere, spune si gastii tale ca vin timpurile imputernicirii si va veti institui salariul de drept pe economia facuta cu haituirea tuturor claselor autolustrate politic ! .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu