luni, 19 septembrie 2011

Caderea capitalismului cu chip cioplit democratic

   
 Dintr-un intotdeauna modern de ulterior, oamenii au tot cazut in sclavia capitalului - stiut fiind ca banul distribuit la bunul plac al daunatorilor politici nu poate decat sa imparta lumea intr-o gasca de asupritori si cohortele de asupriti sub parghiile ghimpate ale democratiei. Capitalul invadator a ras, rand pe rand, bogatiile nationale ale planetei, a acumulat averi urias de iresponsabil administrate, a reusit sa ne pacaleasca prin hartiutele colorate ale neproductivitatii sale si sa-si satisfaca pofta mondiala a acapararii, trezindu-se, mai gaunos ca oricand, ca nu mai are pe spezele cui sa se lafaiasca.
      Imperialismul capitalismului este, prin firea urateniei sale morale, necrutator cu viitorul tau, tinere, fiindca doar tu ramai veritabilul exponent al acestui timp mereu mai compromis ! Tu ramai dezmostenitul tuturor vremurilor; tineretea ta a dat tributul de sange al razboaielor inventate de secaturile banilor zbarciti de perversitatea provenientei, dar de ce sa tot ingaduim ca tinerii sa fie abandonati pe plantatiile lacomiei raufacatoare ?!
    Cat dinspre aceasta parte a lumii mai reci la un odinioara de creier politic, tinerii au scapat de o sclavie ideologica - reala, dar mult mai suportabila dacat degradarea umana prin amoralitatea imperialismului absolut imoral - intr-o sclavie de tip innebunitor, ca o pravalire concomitenta peste trup, minte si suflet ratacitoare. Si nu mai e scapare, doar daca se intampla ceva, insa mai curand decat va regiza tocmai acest capital satanist.
    Dar - la loc comanda minciunilor democratice; jos capitalismul cu chip cioplit - pana la radierea lui din temeliile perverse ale politicii ! Sa cadem de acord ca tinerii care au razbit peste mocirla acestor vremuri sa devina pilonii de instituire a unei oranduiri in numele de prezent al viitorului ! Doar ei vor sa aiba puterea morala  de a consacra imperiul demnitatii profesionale a tineretii...
   Tineri ai lumii intregi, de maine veti vedea cum se intampla ceea ce ati pus la cale inca de ieri - totul e ca si astazi sa ramaneti fericit de indragostiti de prezent !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu