sâmbătă, 31 decembrie 2011

La Revelionul tinerilor

   La multi ani, tinere fiu! La multi ani, tanara fiica! La multi ani, tineri dragi, va iubim asa precum vi se reazema anii pe umeri, sa marsaluiasca si ei prin viata...
   Si doar voi mai stiti sa calatoriti prin tuneluri ale Universului de iubire. Defrisati pustietati pe care sa se poata construi o autostrada a idealurilor tasninde din matca pamantenescului, ori revenind ca setea de a prinde putere.
   Voi sunteti exact ce poate fi mai frumos pe lumea asta uratita politic. Nu renuntati sa sperati, fiindca o viata nu inseamna altceva decat sperante atinse, implinite, reformulate. Sa ai idealuri inseamna sa fii fericit. Iar idealurile veritabile te privesc doar pe tine insuti. Iar tu insuti esti un invingator predestinat, predestinarea fiind vrerea ta, alegerea ta, felul tau de-a iubi, de-a lupta fara insangerare, ci cu impodobiri de cuvinte si fapte si, uneori, chiar si cu o lacrima de bucurie ucisa.
   Domniti peste vietile voastre, tineri nepieritori! Aveti acest regat cat o imparatie cum n-a mai fost, dar de maine va trebui sa deveniti binefacatorii ce-i asteptati.
   Un Revelion de poveste si de dragoste!  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu