duminică, 18 decembrie 2011

Oranduirea crizelor

   Democratia capitalului sufera de o boala cronica, atenuata -intrucatva - in niste ani de rasturnare a Estului european, de terorism imperialist prin Orientul Mijlociu, de infiltrarile nisipoase prin Africa desertificata etc. Boala e - precum se vede - criza de tot felul si e o stare indusa miliardelor de cetateni permanent jefuiti. Numai ca de ea, mai rau si mai prefacut, se vaita tot acumulatorii zbarciti ai intreg capitalului omenirii.
   Dar pe tineri nu-i mai poate insela nimeni. Ei au propriul site de socializare cu adevarul a carui parola e imposibil de nimerit: o prea nesecreta combinatie intre varsta, trairi, proiecte secerate democratic, insa purtatoare de sperante navalitoare si o admirabila forta de a fi demni in anonimatul fermecatoarei arte de a se raporta la un singur statut - cel al tineretii noului mileniu.
   Asa ca purtatorii contagiosi ai tuturor relelor trebuie sa dispara in apoteoza trecutului prin care puterea a devenit tot mai incompatibila cu ei: traim vremuri cand moartea politica ne tot explica criza.
   Sa se stie ca Puterea se poarta doar in pasul cadentat al virilitatii! Tinerii nu vor mai ocupa strazi, piete etc. - pentru ca fortele de represiune sa le arate arsenalul platit tocmai din banii lor, de-acum vor ocupa Puterea, de-a dreptul!
   Occupy the Power! Modificam Constitutia astfel incat 50 % din functiile eligibile sa fie ocupate de reprezentantii organizatiilor tinerilor, asta ca o regula pentru intreg mileniul 2.
   Va fi Mileniul Tinerilor. Tot efortul pentru tineri, intr-o societate uluitor de dornica sa dainuiasca!  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu