vineri, 20 ianuarie 2012

Republica Tinerilor

                                                         Republica Tinerilor       
                                       Jos anarhia politica, sus protestele progresiste !


Protestatari, talharii constituiti in grupul infractional organizat intr-un infernal joc politic care a ras tara din temelii s-au prefacut intr-o monstruoasa clasa politica si adulmeca sa va fure pana si protestul. Nu uitati ca balaurul democratic care a pus gheara jefuitoare pe puterea tarii voastre are doua capete diformizate: puterea la guvernarea si puterea in opozitie.
Pe scena sufletului national sunteti voi, apocaliptic de hotarati si necrutatori, majestuos de curati si milenar de autentici. Pe scena politica puteti vedea - cu ochiul liber al despartirii totale - cum puterea isi da mana cu opozitia, speriati de moartea clasei lor politice. Este evident cum spera ca veti obosi, ca va vor sechestra revolta curata si-o vor preface in mocirla de secaturi profitoate, crezand ca vor putea relegitima jaful national.
Tineri cetateni, e timpul sa ne organizam ! Accesati, degraba, blogul REFORMA DEMOCRATIEI, semanati-l pe Facebook si va veti inarma cu idealurile de izvoare ale acestui drum la borna imediata a caruia veti Ocupa Puterea. Este o urgenta necesitate sa demonstram adevarul ca democratia lor este anarhica, iar Protestul National sustine progresul reparatoriu al acestei societati cu institutii maligne, doar nu ne-om legitima in Europa tocmai cu statul asta derbedeu. De aceea, trebuie sa ne structuram revendicarile a caror indreptatire va fi legiferata prin ocuparea puterii, alta cale nu e ! Nimic nu vom primi, va trebui sa cucerim totul...
Reforma Democratiei este un Ideal al vostru (surprins si intr-o carte in curs de aparitie): nimic nu contravine normelor civilizatiei europene, dar totul se reazema pe moralitate si existenta altruista.
Tineri, voi reprezentati cheia pentru eliberarea unei intregi Romanii ! Credeti-ma, veti lua cat de curand Puterea, o sa se vada ce curat se conduce o tara daca driverii au emulatia construirii ! Pasnic de simplu va fi, iata si cum: se constituie Comitetul de Manifestare a Protestului National "Occupy the Power (Ocupati Puterea) ! ", al carui nucleu central se stabileste in Piata Universitatii, urmand sa se infiinteze filiale si sucursale in toate judetele si localitatile Romaniei. Atributiile sale constau in structurarea civica, publicarea manifestanta si sustinerea convergenta a tuturor revendicarilor populare, componenta Comitetului urmand sa fie facuta, in curand, publica.
Rolul acestui for de coordonare este de a asigura civismul  transformarilor sociale care vor induce stringenta infiintarii unei formatiuni a protestatarilor constituiti intr-o noua clasa politica, inscrierea ei in aceasta legalitate doar pentru a participa in alegerile imediate si a le castiga, eliberarea Romaniei intr-o Republica a Tinerilor, judecarea clasei politice constituite in grup politic organizat pentru savarsirea infractiunilor de genocid, jaf si vanzare de tara. Nu scapa nimeni, altfel nu se va putea cladi Tara dorita !
Stati pe aceasta receptie si vom trai, impreuna, cea mai frumoasa izbanda a vietii ! Youngs, Occupy the Power ! Tineri, Ocupati Puterea !

Comitetul de Manifestare a Protestului National "Occupy the Power (Ocupati Puterea) ! ". 


Multiplicati (ultimele 2 postari) pe Facebook !
                                                                        

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu