duminică, 22 ianuarie 2012

Revolutia romana dintre 1989-2012

        Ea reprezinta o lupta incrancenata impotriva dictaturilor cameleonice cu chip cioplit comunistoido-democratoid si se va incheia cu victoria cetatenilor mustind de eliberarea libertatii. Marsul curat al tinerilor din 1989 a fost prefacut in trupuri aliniate pe caldaramuri, fiind furat de liota securizata in palmele imperialismului cardinal, profitori prefacuti numaidecat in clasa politica impanzita de minciunile democratiei parca mai batrane ca hotia.
       Trecut-au anii si trubadurii Jafului National credeau ca instaurasera definitiv jocul de-a votul canalizat spre o aceeasi tradatoare clasa politica. Trecut-au anii de ajunsesera sa creada ca destrabalarea lor e asigurata cu vreun gard imprejmuitor al indusului somn civic national. Trecut-au alegeri dupa alegeri, incat incepusera sa se infatoseze, care mai de care, cu amantele rapite dintre bratele iubirii tinerilor de generatie, cu analisti bodyguarzi ingamfati de atata agentura de influenta, de ziaristi ragaind de bugetul public al sponsorizarilor, defiland cu fotografiile privatizarilor in lanturi de vanzare totala, de securisti si forte de restabilire a ordinii in care sa tot darame ei tara. 
        S-a terminat! Tinerii cetateni ai Romaniei mult prea insangerate recuceresc revolutia parintilor mitraliati odinioara. Tinerii nu se vor mai impiedica vreodata de chichitele balbaite ale acestei democratii puturoase. Ei hotarasc fulgerator ca vor Reforma Democratiei insesi, intinerind-o si purtand-o la bratul vremurilor. Setea de libertate si demnitate a tinerilor inseamna tocmai ireversibila ancorare conforma mileniului in care pasim. Dreptul la viata sociala, indreptatirea de a apasa piciorul in pragul civic al statului pe care si-l vor constitui, frumusetea curateniei de a pune sufletul lor pe puterea guvernarii de tara, dreptul de a darama, cu instantaneul iesirii in strada, orice guvern si oricare putere ce se vor abate de la destinul care li se cuvine. 
        Constitutia Tinerilor va interzice represiunea maselor care vor reprezenta Parlamentul de Apel al nedreptatitilor oricaror guvernari. Doar tinerii au dreptul sa restabileasca ordinea sociala pe care aceasta clasa politica jefuitoare a prins-o in ghearele ei anarhice. 
        Asa va fi in intreg acest Mileniu II. Niciunui tanar nu i se va mai reteza zborul pe aripi suave de viata, micile teribilisme si efervescenta de traire a tinerilor nu vor mai fi aruncate in inchisorile pe care ei vi le-au construit pe comisioane clientelare, comiterea unei prime fapte prevazute de o noua lege penala, daca nu prezinta agravanta unui efectiv pericol social, va fi gratiata din oficiu. Tinerii la putere, actuala clasa politica si toti agentii ei de influenta - dupa gratii! 
        Tinerii lupta si pentru iubirile lor pline de ravna puterii, isi vor intemeia familii tinerii si vor avea dreptul la gasti de copii plesnind de sanatate.
        S-a terminat! Parintii si bunicii reconfigurati in acest Protest National isi iubesc copiii cu o patima nefericit de indurerata. De la ei au tinerii binecuvantarea sa-si intemeieze un Partid al lor, nascut din baricadele de sperante ratacite, zi de zi, din Piata Universitatii - pana in Pietele Universului intregii Romanii. 
        Tinerii la Putere si vom reinvata sa traim! Revolutia din '89 a fost salvata-n 2012, tinerii transformand-o intr-o izbanda nemaipieitoare...
        Sarbatoriti, pe 24 ianuarie, felul cum va aminteste istoria gandul de a nu uita sa Ocupati Puterea. De acum si pana o veti preda copiilor vostri...
        Dati peste bot gurilor ce poftesc la rebotezarea acestei clase politice, mintindu-va cu constructiile unor formule savarsite in laboratoarele de manipulari informative, incercand sa calareasca armasarul Durerii voastre Nationale. Ramaneti pe baricadele hotararii si veti pravali toate zidurile igrasiei lor morale! 
         Atentiune - atentiune, acceseaza  http://www.jobul-tineretii.blogspot.com/ , in cateva zile Tinerii vor lansa un apel decisiv pentru Tara!   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu