duminică, 26 iunie 2016

Uniunea Europeană a Democraţiilor Naţionale - UEXIT -

Aceasta e calea şi numai tinerii o ştiu. S-a dovedit, pentru a nu ştim câta oară şi, sperăm că definitiv, faptul că doar generaţiile X, Y, Z şi Alfa pot înţelege, cu al şaselea lor simţ, că Europa cea frumoasă trebuie să fie salvată de matusalemii politicii care o incendiază. Brexit-ul este un interes secret al UK, dar constituie şi un răspuns la urâţirea birocratică a Bruxelles-ului. Se joacă tare, din râvnă imperialistă, asta și pentru că nu mai e nimic de hărtănit din ţări precum a rămas România de abandonată. Perfidul Albion americanizat nu se va dezminţi niciodată, numai că s-ar putea ca tocmai acest explozibil referendar să trezească Europa, transformând-o în ceea ce trebuie să devină: O Patrie comună a tinerilor dornici de pace, cuprinşi de idealuri clădite pe dragoste şi implicare socială, făuritorii unei Lumi fără de politica răzbunătoare, eliberată de servicii secrete războinice – o Lume cârmuită pe criteriile programatice ale Democraţiei Naţionale. Prin această sintagmă a demnităţii, generaţiile tinerilor nu au cum să înţeleagă naţionalismul vituperat de atitudini diforme, ci doar Patrii ale productivităţii spiritului lor creator şi al beneficiului proporţional meritat.
Cuprinşi de întristare, ar trebui să felicităm, totuşi, poporul britanic – deşi a fost, şi el,  groaznic de manipulat, sau chiar i-a fost deturnat votul, în modul secret de prostesc (terminaţi cu inteligenţa serviciilor cărora le cumpărăm aparatură sofisticată pentru a ne şantaja, în cârdăşii transfrontaliere, vieţile şi patriile!). Respectăm America pentru felul în care se reorientează (are dreptul s-o facă!), chiar dacă ne-a şi lăsat de izbelişte. Dar ce-aveţi, jalnici politicieni si analişti interni sau externi – cărora minunatul Proiect european le-a îndesat conturilor, în vreme ce ei l-au aruncat în aerul irespirabil micimii şi corupţiei insuportabile, ei – bine, de ce daţi, una-două, vina pe Rusia?! Şi pentru toate câte se întâmplă numai din cauza ghearelor cu care vă agăţaţi de vieţile noastre ?! Voi sunteţi matusalemii nereformaţi ai Europei pe care aţi pus stăpânire cu corupţia, imoralitatea şi amoralitatea voastră şi de vină e numai Putin al Rusiei?!
„Tinerii la Putere!” şi veţi vedea o formidabilă Declaraţie de Uniune şi de Pace cu care ei vor guverna Europa. Tinerii britanici au dovedit-o, rostind ceea ce va fi leitmotivul care va domina viaţa publică, până când va avea loc salutarul de paşnic schimb de ştafetă: nu ne luaţi viitorul comun voi, îmbătrâniţilor în rele şi dominaţie, frustraţilor aroganţi şi hrăpăreţi !
Marea şi Tânăra Britanie va trebui să-şi regăsească luciditatea de a nu părăsi Europa, Germania să înţeleagă că nici tinerii ei nu au treabă cu niciun război mondial de care Omenirea abia ce s-a eliberat,  Franţa nu mai are voie să uite menirea ei de liant cultural între mileniile iubirii de viaţă, Italia roman de civilizatoare, Spania etc. Am uitat pe cineva?! Da, e necesar ca România să fie eliberată acum ! Pentru că nu mai trăim într-o Ţară, ci între frontierele unei mari bătăi de joc europene…
Patrii unite şi paşnice – pentru o Europă Unită prin arterele viitorului!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu