duminică, 29 iulie 2018

#Nedreptatea Ucide!

Șansele #GenerațiilorTinereții de a răzbi în viață mai sunt, încă, purtate pe aripile optimismului care tot mai curge pe #ArtereleTinerilor, dar au doar configurarea unui #ViitorZdrențuit! Omenirea reprezintă entitatea care ne definește existența, însă o mai nedreaptă orânduire ca în zilele mondializării  de azi nici că s-a mai trăit! În primul rând că #DemocrațiaExpiraților tocmai că a fost instituită (cu forcepsul #CapitaluluiDevorator) dintr-o #SupremăPerversitate: garantează drepturile și libertățile sclaviei prin care „deștepții mondializării” asigură umplerea conturilor „național-imperialiste”. Copiii, adolescenții și tinerii din lumea întreagă se dedică vieții și, apoi, unui învățământ care, pe cei mai mulți, îi discriminează atât ca practicism ecumenizat (aproape), cât și dintr-o cutremurătoare schimonosire instituțional - partinică sau didactic - incompatibilă cu etica...Mai departe, îi așteaptă sclavia – și asta în cel mai bun caz, aici e drama! Nedreptatea e impregnată peste tot, ea constituie esența acestei #Democrații Imperialiste. Ai voie să strigi în vanul tuturor cuvintelor fără de surle și trâmbițe activate secret și peste care ei vor așterne nepăsarea totală, poți fi îndreptățit și tu la oricare din faptele pe care nici nu le poți comite (ele implicând calitatea de om al sistemului în solidar cu #Justiția iertătoare), dar dacă rostești cuvinte care lipsesc din dicționarul #DemocrațieiTabu și iei atitudinea aerisirii prin #ȚaraTinereții, atunci vor prăvăli asupra ta anatemele răcnite prin intermediul unor interminabil de subvenționate #OrganizațiiSubterane care au rolul secret al propagandei de apărare a #DemocrațieiExpirate de-a dreptul! Sunt pregătite să-i atace cu o nemiloasă încăierare pe #TineriiLaPutere, iar când acești imperiali vitregiți ai sorții democratice vor hotărî că #Ajunge!, #Camuflații ăia vor da drumul la veșnicul răspuns satanist: #Războiul!
Vă invit, pe toți purtătorii unor secret de profunde #TatuajeDePace, să aveți încredere deplină în #GenY și că acești robuști trăitori într-o instituție nestructurată, încă, ideatic, vor avea ultimul cuvânt cu care să-și respecte aspirația de a-și crea un #StatDePutereMilenială a lor! Credeți și că următoarea #GenZ nu va trăi fără de #Ideal și că intransigența lor în fața umilinței îl va constitui pe unul de un realism imbatabil! Și nu doar să credem în acești #TineriNepieritori, dar se va lansa următorul #OrdinPeȚară: să le auzim tristețile, să le pansăm disperările, să le fim alături și chiar dacă refuză orgolios, să strângem după #DemocrațiaDezmățului celor cu ombilic norocos de system, toate acestea neimplicând vreo pregătire anume, ci doar trăirile unei civilizate #OrânduiriEmpatice…
Însă e nevoie stringentă de resuscitarea #Inimă-lângă-Inima Patriei, de eliberarea teritoriului national de nationalism și nu mă îndoiesc de faptul că #TineriiLaPutere vor avea demnitatea de a se lega cu #CătușeleViitorului de un #Destin al Păcii și al Patriei! #SchimbămLumea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu