sâmbătă, 18 mai 2019

#TineriȘiDizidenți în numele Patriei!

Prin definiție! În spirit! Ca baricade în fața nemilosului capital. Până la victorie! Și frumoși cum ar fi și lacrima pe chipul politic schimonosit de rânjetul democratismului tot mai greu de umanizat. Dar și liberi precum se întrevede că lipitorilor de pe clanțele securistoid de transnaționale le-a expirat vremea și le-a bătut ceasul... #TineriiLaPutere se dezrobesc de sub asaltul totalitar al acestei democrații revanșarde, inumane, ieșite din minți de pustiitoare! Unde e viitorul tinereții?! L-ați prefăcut în off-shore-uri de promisiuni electorale, l-ați batjocorit prin egoismul vostru feroce, l-ați dinamitat cu lașitatea voastră de clasă politică extrasă dintre grânele națiunii... Și, printre prefăcutele înhăitări rânduite la jefuiri sau antamări naționale apărate cu maldărele de minciuni televizate, vă repeziți după voturi ca după aer, numai că e timpul să vă spună cineva că îngrășatul democrației neoliberale e tot ce urăsc tinerii pe lumea asta...

Iar dizidența lor e tot ce iubesc în numele răspicat al Lumii ce va să fie! Dulăii banului sfruntat trebuie să fie aruncați după gratii inexpugnabile. Sunteți ireal de înguști pentru timpurile mileniului în care am poposit dintr-un atât de departe al istoriei, rămâneți doar niște jalnici profitori. Nimicnicia cu care ați construit #democrația paralelă cu stindardul de trebuințe ale cetățenilor i-a vaccinat, instantaneu, pe tineri împotriva slugărniciei descalificante. Cum altfel se face că ei știu (voi însă nu!) că numai cu inimi înduioșate se va instaura dreptul la îndreptare și ordinea de care #Patria are nevoie ca de o rețea de adevăruri neîntrecut de organizate?!
Prevăd un semnal tainic de universalitate care transcende chiar și #EuropeiUnite în DemocrațieNațională - #EU.DN! În adâncurile dumnezeiești ale sufletelor tot mai zdrobite de capitalul cotropitor, se poate citi că a #TinerilorLaPutere va să fie împărăția Pământului!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu